APPARTEMENT & KAMERS

                                                           

Het appartement

Het appartement is ongeveer 75m² groot. Het heeft een grote eetkeuken/woonkamer die direct uitkomt op een door blauwe regen omgeven schaduwrijk terras. Het fraaie en moderne keukengedeelte is van veel gemakken voorzien: koelkast met vriesvak, combi-oven/magnetron, gasfornuis en tenslotte een wasmachine. Een grote eiken tafel nodigt uit tot uitgebreid Italiaans tafelen. De houtkachtel geeft sfeer en warmte aan je verblijf.

Voor hoeveel gasten is het appartement geschikt?

Twee, maximaal vier personen kunnen comfortabel van het appartement gebruik maken. De bank in de woonkamer is tevens als slaapbank uit te trekken.

Woonkamer

De woonkamer is stijlvol ingericht met moderne en antieke meubels. Er staat een TV met goede satellietontvangst, een DVD-speler, een radio-cd speler en een bluetooth speaker. De wifi werkt tot in onze tuin. Een plafondventilator biedt bij extreem weer zonodig verkoeling in de zomer.

Woonkamer

     

Keuken

Eerste verdieping

De riante hoofdslaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft ook een plafondventilator. Het bed in de grote slaapkamer is 180×200 cm. Het bed in de logeerkamer is 160×200 cm. Deze kamer is alleen toegankelijk via de grote slaapkamer. In de woonkamer staat nog een bedbank van 140×200 cm. Alle bedden zijn van goede kwaliteit.   

Grote slaapkamer            

    

Logeerkamer

       

Op de eerste verdieping bevindt zich eveneens de uit marmer opgetrokken badkamer, met douche, toilet, wastafel en bidet.

Badkamer